Mörkt.

2009-08-31 @ 22:46:43
Andra kvällen i rad ja känner mig stressad att klockan är jätte mycket men nej, det börjar verkligen mörkna fort nu tycker jag.! Snart Jul mysigt.. (de går fort). Idag blev inte denna dagen som ja hade tänkt mig. Skulle mött upp min syster i stan idag men det blev inte så blev en dag hemma i stället. När Johan slutade jobbet skulle vi åkt till Charlie å Camilla för att fixa mina naglar men Camilla fick förhinder så det blev inget. Sånt som händer.. :) 
Mamma ringde och ville till City Gross så de va ju tur i oturen att vi var hemma så ja hämtade upp mamma och Matilda så vi åkte dit, synd bara att dom inte hade det vi skulle ha "dom hade sålt så mkt dom skulle av den varan för idag" dom skulle komma fram mer på hyllan i morgon.. IRRITERANDE. Väntade också hela dagen på att BRIO skulle ringa Johan och meddela om leverans tiden på vår vagn, men dom har inte hört av sig.. :S Hoppas dom hör av sig i morgon annars får ja nog ringa och kolla vad som händer. Kan ju ha glömt oss. Hehe.
I morgon ska jag nog träffa Emilie och sen ska vi på Kalas hos Mammsen :)
Sov gott.

....

2009-08-31 @ 13:27:05

Måndag.

2009-08-31 @ 10:17:35
Ny vecka, Johan är på jobbet jag och Lukas har precis busat lite, så nu ligger han och leker själv med sin spegel :)
Idag ska vi få reda på hur länge vi fr vänta tills vår barnvagn kommer, så vi kan hämta den. Får se om de tar jätte långt tid eller de går hyffast fort.? 
Nu på dagen ska jag och Lukas kanske gå in till stan och träffa min syster Matilda hon skulle höra av sig när hon vaknat vilket kan ta väldig tid :P
Hörs i kväll.

Saker överallt.!

2009-08-30 @ 17:13:43
Vi bor i en lite tvåa som jag är fruktansvärt trött på trivs bra i lägenheten och den är fräsch å fin men börjar kännas vääldigt trångt.. Mycket saker överallt.. Å jag som gillar att ha "lager" av förbrukningssaker som tops,klädroller, tvål, schampo, balsam mm har vi väldigt ont om plats.. Så idag när jag var å handlade på Maxi köpte jag "förvaringslådor" att ha saker i under Lukas säng. Slippa fylla skåpen med allt sånt räcker att man har några av varje framme. Kan man ha bättre saker och framförallt bättre plats i skåpen..  Nu spelar Johan Tennis å ja fördriver lite tid på internet, trodde att Lukas ville sova en timme nu men nej det ville han inte så nu ska ja hämta upp å busa lite med honom.. Tajtat mkt om vår nya barnvagn å för er som undrar va det blev för ngn så heter den Teutonia Fun. (Vissa frågade, vissa skiter i vilket :) )..
Bus i soffan..

Typisk Söndag.

2009-08-30 @ 15:34:51
Denna dagen går till att städa, tvätta städa, tvätta. Kul.. Johan tvättar å ja har plockat undan sen har Johan dammsugit- å jag var på Maxi å handlade. Skönt  att få i ordning särskilt nu när Johan börjar jobba i morgon igen.. 
Igår på middagen hos Johannes var riktigt trevligt å gott!.. Blev sen att vi kollade på Wallander, helt ok film.. Idag ska vi nog titta på Män som hatar kvinnor.. I veckan är det inte jätte mkt planerat ännu, i morgon ska ja antagligen göra mina naglar å på Tisdag ska vi ha kalas för Mamma..
Nu ska ja fixa här hemma lite till hörs i kväll.. !

Äntligen :)

2009-08-29 @ 17:52:08
lycklig idag fått barnvagnen beställd och handpenningen betald:) underbart, :) Kan verkligen REKOMENDERA BRIO på stenalyckan otroligt bra personal och jätte bra hjälp.. Fick presentkort på varje tusenlapp man handlade för som vi får i samband med att vi hämtar ut vår nya vagn.. Längtar till den kommer... Efter vagnen lycklig som man var, träffade jag och Lukas Kristel i stan gick å kollade lite köpte en Hood tröja till Lukas, annars ingenting. Fikade på HK å träffade Tant Rosa. Trevligt. Träffade även mamma, moster å Stefan. Lukas gillar trevliga personal tjejerna på HK.. Nu strax ska vi åka hem till Johannes på film å middag mysigt, skriver mer om det i kväll eller morgon, (troligtvis ikv).. Glad till beslutet om ny barnvagn jag å Johan är supernöjda. Och Lukas kommer älska vagnen-.-
:)

Redan ändringar i dagsplaneringen.

2009-08-29 @ 12:27:17
Kom på den lysande idéen att ja ringer till VILA och kollar om dom har kvar den tunikan i strl S vilket dom självklart inte hade (den e ju såå snygg) men skulle antagligen komma nya i början på nästa vecka så då gäller det att hänga på låset då :P
Nu leker Lukas och jag väntar på Johan. Så vi kan åka till BRIO :) 
Ngn som kan berätta hur man laddar upp en visningsbild?..

Barnvagn..

2009-08-29 @ 09:16:06
God morgon allihopa!..
Igår bara sprang hela dagen förbi så jag hann tyvärr inte uppdatera..
Var först i stan men min mamma och syster, åt på Åhlens och köpte en jätte fin tunika på VILA. (underbar personal) och jätte fina kläder.. När jag provade den hemma kände jag att ja ska ha den andra färgen som fanns, jag köpte creme vit, och därför känner jag att jag ska försöka byta den till "plommon lila", det blir att åka in till stan idag igen.. Igår kväll gick ja, Johan och hans föräldrar på bio Beck (i stormens öga)? om ja minns rätt.. Jätte bra film som handlar extra mkt om "Gunnvald" :D 
Igår kom Johan in till mig Lukas,mamma och Emelie i stan för att han å jag skulle kolla på ny barnvagn.. Tack Emelie på Babyproffsen för all din hjälp :) Ska åka och provköra den idag, vi har i alla fall enats om en färg :)
Så idag blir det in till stan sen får vi se vad det blir mer underdagen. Uppdatering kommer..
Efter bion igår åt vi på Harrys sen hem igen.. 

Lycklig, överlycklig!

2009-08-27 @ 19:39:03
Hej allihopa!
Idag har varit en jätte bra dag hela dagen.. Känt mig riktigt pigg och glad.. Fick sovmorgon då Johan å Lukas gick upp å busade medan jag somnade om sov till 10. Sen åkte Johan å jobbade en stund jag plockade undan här hemma och gjorde mig och Lukas i ordning för en fika i stan med familjen och min syster.. Sen gick vi till Sim sala bim och hämtade Sandras present som blev en jätte fin kanvas tavla på henne och Lukas från Smögen..! Blev riktigt glad att se tavlan över våra förväntningar! Sen gick jag inom Vila då min lilla syster berätta att alla leggins jag hade provat som ser ut som jeans hade varit felmärkta.. Men tog inget för givet utan gick dit och kollade.. Jajjamensan, provade och storlek M satt perfekt!! Kul nu har ja ett par "jeans".. Hittade även en tunika som ja ångrar som tusan att jag inte köpte så håller alla tummar att den finns kvar i morgon när jag kommer dit!!.. PÅ väg tillbaka till bilen gick vi inom Halmstad tavelinramning och betalde Lukas tavlan så att vi slipper tänka mer på det.. Skönt.. Ut en snabb runda till Johans föräldrar i Holm.´, vidare till Tönnersjö för att ge Sandra sin present.. :) Sen hem och äta. Nu sitter jag vid datan å Lukas leker ur sig dom sista krafterna innan han strax ska sova. Johan är och spelar tennis med sin bror, sen skulle kanske Matilda och Berget komma.. 

Fick även köpt födelsedags present till min mamma idag..!


ha de kanon..


P.s han inte kolla på barnvagn idag. Ska försöka hinna med det i morgon :D



                     Lukas satte sig upp helt själv idag på golvet. Men ramlade direkt typ.. Men han vill så gärna och han kämpar :)                               Underbart att se...

Hej hej!

2009-08-26 @ 20:47:50
Dagen blev inte som planerad men promenaden. Berget och Matilda ringde oss i förmiddes och frågade om vi skulle följa med till Ge-Kås vid ett tiden!! ABSOLUT:) kul, handlade inte jätte mkt men lite grann vi ska snart dit men Dannie Tesse och Nellie, så vi sparar oss även till den Ge-Kås rundan.! Kul att bara komma iväg lite, dom hade jätte mkt kul att handla. Köpte bland annat lite scrapbooking saker så nu äntligen har ja fått tummarna ur r*ven å ska testa att scrappa ett "familj album" om vår familj :)  Nog om ge-kås äntligen har ja å min älskling kommit fram till att vi ska köpa ny vagn till vår älskade son.. ska kolla med honom sen om vi ska åka och titta på lite olika vagnar kanske redan i morgon?! Jag vill=).

Nu e johan å berget borta å spelar tennis på planen vid Nyhem, sen ska ja berget matilda å johan spela Monopol.. Lukas sover så gott i sin säng.. Helt slut efter en mysig dag på Ge-Kås..



iDa 

Foto?!?

2009-08-26 @ 10:15:50
God förmiddag allihopa. Hoppas att allt är bra?. Nu ligger jag och läser lite olika bloggar och Lukas har full fart i gå stolen.. Funderar på att kolla på lite olika barnvagnar på internet nu i väntan på att Lukas vill äta gröt.. Skönt att han än så länge gillar att underhålla sig själv.. (i mellan åt)..  Igår åkte jag och min kära mamma först å fyllde tanken på min bil sen till city gross för att hon skulle handla, (inte så lätt att stor handla med alla kassar på cyckel) Vidare blev det Maxi.. Lukas å Johan var hemma.. Idag blir det att Johan jobbar en stund nu kanske fram till middag sen ska vi antagligen ut och gå :) Mysigt skriver mer i kväll..

P.s hur laddar man upp profil foto??

Fitt bank!

2009-08-25 @ 12:23:39
Är så trött på min bank. Sitter och betalar räkningarna, försöker vara riktigt noga anteckna å allt för  att jag ska bli bättre och ha koll på ekonomin, skriver i noteringshäftet men tro sig fan på att kontouppgifterna inte stämmer med mina anteckningar i noteringshäftet!?!! Någon som har tips och råd på att få de här att funka.? Handlar inte om stora summor de inte stämmer överens men det är fruktansvärt irriterande. Och varför jag är irriterad på min bank är för att pengar kommer tillbaka OFTA när ja handlar kan pengarna komma tillbaka i några dagar sen försvinner dom igen! Pengar man handlat för ska försvinna och inte komma tillbaka.! (om dom inte kommer för att stanna)! Någon som kan rekommendera en bra bank?.. Måste byta. 

Fint väder idag underbart duscha och ut å gå en runda men Lukas kanske? Min syster kommer på besök sen trevligt.. 

Igår var vi i stan träffade Dannie, Tesse, Nellie o Melanie å Zoran. trevligt. Fixade present till Sandra som fyller 21 på Torsdag. Efter det åkte vi ut till ön (i simlångsdalen) och gick den rundan runt sjön.. Mysigt Berget och hans vovve Bobby var också med. Sen hem och spela UNO roligt men gick inte bra för min del tyvärr..


Nu väntar blöjbyte!!

Börjar närma...

2009-08-24 @ 14:15:59
sig slutet av Johans semester. Både skönt och riktigt tråkigt, då är man hemma igen själv, som visst kan vara skönt det också ibland.. Försäkringskassan krånglar som vanligt jag har fått in föräldrapenning på mitt konto samma summa som ja brukar få varje månad, men denna månaden ska ja inte ha någon FP, så det var ju bara att ta tag i det och ringa direkt eftersom men kan inte få samtidigt för samma barn och Johan är pappa ledig nu.. RÖRIGT!! Men jag hoppas att det inte ska ta allt för lång tid innan de problemet är löst.. Nu väntar jag på att Johan ska komma hem Berget har skjutsat ut honom till Holm för han skulle kunna hämta min bil som står kvar där sen i helgen sen ska vi åka till ön och gå en runda där i skogen. Ska bli mysigt.. Sen vet ja inte riktigt mer vad vi ska göra idag kanske stor handla?Vilket verkligen behövs...

Hörs i kväll.

........

2009-08-23 @ 14:09:46
Nu sover Lukas middag å han är så söt. Har varit full fart hela dagen hittills underbart. Igår va de inte alls så roligt som ja hade hoppats, men har mig själv att skylla för ja var inte alls på humör och halsen har krånglat haft ont lite till och från.. Men verkligen kul att träffa Nellie med familj mfl. Kul att Krisel följde med till slut efter många om och men :P




???

Fått mkt gjort!

2009-08-21 @ 20:09:15
Idag har dagen gått jätte fort, fått en hel del gjort hemma samtidigt som ja tycker att ja tagit allt i min egna takt och suttit vid datan i mellan åt, Det är så det ska vara ;) 
Precis gett Lukas gröt som han verkligen älskar, vi har också hunnit att busa och leka en hel del, han är underbar!
Blev glatt överraskad idag också när posten kom, så sen dess har allt känts som en lättnad och dagen känns toppen :D skönt att de känns så ibland.. Man kan ju vara duktig på att vara lite negativ (kanske lite för duktig?).. HaHa.!
 


I morgon är det kräftskiva och jag hoppas verkligen på att det ska bli riktigt roligt!!
Ha det bra..

Liseberg!

2009-08-21 @ 11:25:52
Igår var de fullt upp hela dagen, började med att Johan tvätta å jag laga mat:) Sen vid klockan 13.00 kom Berget och Matilda hit å hämtade vår familj. Vi alla åkte till Göteborg å Liseberg =). Dit kom också Johans föräldrar som var trevligt sällskap dom också och jätte snälla och hjälpte till mycket med Lukas så jag å Johan kunde åka lite ihop :) Även Lukas åkte sin första karusell igår med oss.. Vi åkte farfarsbilarna =). Så sööt var Lukas sen fick han sitta i kaninernas knä när mamma stolt fotograferade :)  Idag ägnas dagen här hemma till att städa och hänga upp tvätt inget roligt alls men skönt att ha allt i ordning hemma tills i morgon när vi ska ha kräftskiva =) Mums.. Har även tryckt av Lukas fötter idag till en tavla vi lämnat in och får fixat på Halmstad Tavelinramning!  Så nu får ni hålla koll i deras skylt fönster så får ni se hur fin den blir.. :)


Nu ska ja busa med Lukas. 

Såå sött :)

2009-08-18 @ 23:12:13
Den som inte ler på läpparna eller skrattar lite.. Ni måste vara bittra haha. denna video är så sööt..!


http://www.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY&feature=player_embedded



MÅSTE SES!!!!

När ska helvetet ta slut?

2009-08-18 @ 17:53:46
och allt bli bra igen??.. Släkten är värst?!  ..  
Nu kom vi precis hem vi har varit en snabb sväng hos min Mormor och Morfar, sen åkte vi till Sennan och hälsade på Matte, Veronica och Wilma =) Jätte trevligt..
Måste säga Grattis till Emma och hennes familj till den nya familj medlemmen Kevin. Hoppas allt gått bra och kommer gå bra =).. Jätte kul..

Nu ska snart Johan ska och spela fotbollsmatch. Han å Dannie så dom får springa lite haha!!

Ha de bra hörs i kväll.

Ja vet att jag

2009-08-17 @ 23:19:39
Är jävligt dålig på att hänga med och skriva så mkt som många verkar vilja :P
Sjönevads marknad igår var jätte mysigt. Men samma "skit" varje år att sälja men mysigt att komma iväg vår familj och familj Tesse, Dannie, Nellie =) Idag kom Daniie, Tesse och Nellie hit vi promenerade in till stan och åt på Mongolian Lunch Buffé riktigt gott.. Sen gick vi och tittade lite va jätte sugen på att köpa ett par jeans leggings, men med tanke på att jag inte ens fick på mig den stösta storleken dom sålde så ja vad fan ska ja man göra.. Förbannad blir jag.. Kände mig riktigt nere ett par timmar. Men men tråkigt men sant.. Imorgon ska vi till bvc och halv års kontroll för Lukas.. Ska bli kul å se vad han väger i morgon.. Sen blir det nog badhuset kanske familjen Medved/obad ville följa med. Får se vad dom känner i morgon. Hade varit kul:) 


Nu är det bestämt.. Det blir kräftskiva ÄNTLIGEN!!!!! Mums..

Blir det regn?

2009-08-16 @ 09:40:58
Just nu är de ju uppehåll iaf men lite blåst. Skönt som tusan att det inte regnar i alla fall. Måste ju erkänna att man fastnat för spelet Farm Ville på Facebook. Allt handlar om att jag tävlar mot Johan. (Han vet inget).. Så är det när man har så mkt att göra regniga dagar. Idag blir det Sjönevads marknad med Dannie, Tesse och Nellie =) (å vår familj)..

Nu väntar skörden. ;) Haha 

Kraam

Lugn dag..

2009-08-15 @ 22:47:01
Otroligt lugn dag med absolut inget nyttigt gjort.. Bara varit hemma hela dagen. Skönt..! Börje och hans dotter Hanna har varit här i kväll och hälsat på jätte trevligt.. Hoppas att det blir bra väder i morgon. Eller i alla fall uppehåll. Men antagligen åker vi till Sjönevads marknad även om de regnar lite grann.. Återstår att se och hoppas på det bästa!.. 

Köss-

Wild West.

2009-08-15 @ 11:57:31
Som sagt igår var vi på Wild West men Dannie, Tesse, Melanie o h Zoran..  Hade en riktigt trevlig kväll. Efter Wild West blev det Harrys och sen blev det tre hjärtan där de mest hände.. Många konstiga som börja bråka och hålla på de ät aldrig kul. Men totalt sett var det en jätte trevlig kväll.. Johan och Dannie ville ju få mig och Tesse fulla redan på Wild West och två som inte druckit på över ett år är inte svårt att fylla??  

NU ska ja kolla Facebook.
Hörs sen.trött

Full fart!

2009-08-14 @ 15:36:07
Idag har det verkligen varit full fart. Gick upp vid halv nio, eller nio. Direkt ner i tvätt stugan starta två maskiner tvätt. Upp igen och baka kladd kaka. Sen fixa tvätten starta två maskiner till sen kom Rune (Johans pappa) hit och åt middag och kladdkaka. Nu har ja klippt och färgat Tobbes hår en annan Tobbe som Johan också är kompis med så det är inte samma person som ja klippte igår. :) hehe.   Sen snart ska ja hoppa in i duschen för i kväll så ska vi till Wild West steakhouse och äta med Dannie å Tesse och Melanie och Zoran.  Funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig. Hmm svårt. ah får väl hitta på ngt.! Lukas ska sova borta för första gången i natt han ska sova hos sin farmor och farfar, blir nog roligt för honom.. 



Grattis Malin och Matilda på 17 års Dagen! 

Lukas 6 månader idag =) 

Flängande.

2009-08-13 @ 21:17:58
Hej allihopa!..
Idag har vi varit inne i stan en runda, vi promenerade in lilla familjen landade på HK och åt. Gott!.. Sen var ja inne en snabb sväng på Gina Tricot, hittade en långärmad tröja och en t-shirt. Sen innan vi skulle gå hem igen gick ja inom Kappahl och köpte en sjal.. annars har ja plockat lite här hemma. Ska snart klippa Tobbe väntar på att han och Johan ska komma hem igen efter att dom skulle ha hämtat mina saxar i Holm men fick bara med  "tunnings" saxen så nu är dom på väg tillbaka.. Nu kom dom ha det bra..

Toppen morgon.

2009-08-13 @ 10:25:22
Synd bara att vädret inte hänger med ... Känner mig på strålande humör idag.. Gav precis Lukas gröt som han älskar.. Snart dags att äta frukost även för mig och Johan..  Nu är jag verkligen sugen på att flytta till hus, inreda och fixa som man vill ha det! Visst det kommer ta tid man får renovera och fixa lite i taget men det kommer bli roligt! :) Har hittat jätte häfiga dörrhandtag(toalett) mm som jag måste   ha när vi bor i hus :) Idag ska jag nog försöka få med familjen till Eurostop eller något liknande känner bara för att hitta på något.. Badhuset är ju fortfarande stängt men från och med nästa vecka måste jag verkligen ta tag i min simning igen.. Hade ju nästan kommit igång innan vi åkte på semester..


iDa





Toalett handtag..



Laktosintolerant..

2009-08-12 @ 20:46:17
Usch och fy trodde att det var borta för gott med nej. Nu har helvetet kommit tillbaka.. Men men bara att börja tänka sig för nu igen..    Idag har ja fixat mina naglar blev riktigt bra.. Lite långa men ska fila dom lite i morgon eller om ja orkar senare i kväll... Dannie Tesse och Nellie kom hit en stund innan mkt trevligt, synd bara att ja är så trött idag så ja inte va jätte social kanske.. På fredag blir det kanske ut och äta med Dannie och tesse :) Idag har jag hämtat ut min gamla telefon igen från tre butiken så har inga mobil telefon nummer igen, suck men det är bara att börja om från noll igen...





Till Tant-Rosa!!

Spagetti å Köttfärssås.

2009-08-11 @ 22:41:21
Blev det till middag idag! Gott. Blev riktigt nöjd med den idag faktiskt..
Varit och fiskat idag å grillat korv hade tur med vädret, å uppehåll när vi var där ca 3 timmar.. I kväll kom syster på besök! :) 
Finns inte mkt att säga om denna dag mer än att den har varit riktigt bra! Mer eller mindre iaf.. 
Ska snart sova för ja kunde ej sova i natt p.g.a en hund stod och skällde hela natten.. Hoppas de e bättre i natt!

Kalas.

2009-08-10 @ 22:23:34
Ännu en dag som sprungit förbi.. Varit på Maxi och stor handlat med min kära syster. Sen när vi kom hem gick familjen och min syster in till stan. Handlade födelsedags present till Malin och Matilda, sen köpte ja å Johan  baguette som vi gick till pippi lekplatsen och åt. Där vi träffade Lotta och Viggo en snabb sväng.. Sen gick ja Emelie, Johan å Lukas på kalas till Malin och Matilda...  Trevligt.. Sen var ja å Johan duktiga och gick hem =).. Självklart Lukas också men han åkte ju vagnen.. Nu sitter vi och väntar på attBeck ska börja igen..


God Natt!

Många som jobbar.

2009-08-10 @ 10:06:00
Idag känns det som att det är många som börjat jobba igen.. Vädret känns lite si sådär. Kan både bli ok och dåligt. Tyvärr tror jag att det blir dåligt väder idag.. Idag har vi heller inget planerat nu på dagen, funderar på om vi skulle åka och bada lite med Lukas på Sannarpsbadet. Hade varit riktigt kul. Men nej där sprack den planen direkt skulle kolla Sannarpsbadets hemsida när dom öppnade idag men stängt hela vecka 33 -så åk inte dit denna vecka.. Stäng  p.g.a service.. Tråkigt hur kan dom ha det denna veckan!!?  Bara att börja tänka om! Några förslag någon?.. :)  Senare i kväll eller ja vid 18.00 ska vi fira mina systrar Malin och Matilda som fyller 17 den 14:de Augusti.. Blir fika hemma hos mammsen..   
Nu ska jag ringa tillbaka till Caroline som ringde mig i morse, ska kolla vad hon hade på hjärtat!
Hörs senare ha en bra dag!


iDa guStavSSon.!

Badat.

2009-08-09 @ 17:16:15
Idag har jag badat i Simlången jag och Malin var där idag och badade lite.. Mkt trevligt. Idag är det "pappa å son" dag. Johan är iväg med Lukas var vet jag faktiskt inte men dom har det garanterat bra!.  Finns inget värre än falskhet och personer som ljuger.. Förr eller senare hinner sanningen alltid ikapp ändå men verkar finnas allt för många som vägrar att tro på det även om man tar dom med brallorna nere. Äckligt..  Står på sig och vara ärlig från första början verkar vara svårt och även om man blir äldre verkar ju det absolut inte bli bättre för vissa.. Tyvärr så drabbas världens bästa tjej denna gång som aldrig skulle få för sig att göra någon något ont..!

Sol.

2009-08-09 @ 10:31:44
Solen skiner och det är otroligt varmt redan. Hoppas att denna dagen blir toppen!!

God kväll.

2009-08-08 @ 21:06:40
Varm och skön kväll i kväll igen, underbart!. Sitter hemma och har precis lag Lukas i sin säng, som Johan sänkte ner tidigare idag så att han inte ska ramla över.. Måste verkligen  er alla att åka till Nordens ark om ni får tid & lust någon gång, riktigt mysig och fin djurpark. Inte som alla andra med kringelikrok vägar kors och tvärs över allt så man missar hälften. Denna var perfekt med en byggd trallgång runt hela djurparken så du kunde inte missa något. Sen var där lite roliga saker att göra lite här och var en "inte nudda golv bana", test vilket djur du sprang lika fort som och vilka djur du kunde hoppa lika långt som mm.. Rekommenderar jag verkligen!  För morgon dagen har jag ännu inga planer mer än att få tvättat det sista som antagligen inte hinns med i kväll. Men hoppas på att det blir klart i så fall kanske man åker i tid till stranden och badar lite? Hade varit skönt.?. För tyvärr hanns det inte med något bad idag :S Återstår att se hur morgon dagen blir..






ida gustavsson

Nu börjar det bli ordning igen .

2009-08-08 @ 13:31:33
God middag
! Nu har vi städat och tvättat hela dagen, så nu börjar det att bli fint här hemma igen. Det är tvätten som kommer ta hela dagen. Nu sover Lukas middag men sen funderar vi på att åka och bada.. Riktigt varmt idag och det är ju synd och säga att man blivit brun denna sommaren blekare nu än innan sommaren började. Tråkigt..
Har även hunnit tvätta överdragen till vår barnbilstol och babysittern så nu hade vi tänkt att sälja det. Vi kan ju inte spara allt finns inte plats och vad ska man ha det till?! Nej så de blir nog bra..    Hörs i kväll nu ska jag passa på att kolla lite på tradera!






iDolinA!



Hemma Igen!

2009-08-07 @ 15:39:51
Äntligen hemma igen =) Vi har haft det jätte skönt, men självklar är det alltid lika skönt att komma hem igen. Vi bodde på en camping som heter Johannesvikscamping. Jätte stor och riktigt mysigt. Hat ätit gott shoppat en del oh bara umgåtts haft det jätte bra trots allt=). Igår gick jag Johan och Lukas en tipspromenad på campingen som avslutades uppe på ett berg otroligt mysigt. Där åt vi Korv&Bröd ;P Nu väntar ju en del tvätt att fixa och jag har fått två paket som jag ska hämta ut på posten spännande.. Lukas var underbar att ha med sig på semester inga bekymmer alls.. Och han sov som en prins i bilen på väg dit och sov en hel del även på väg hem.. Nu ska han får springa lite i sin gå stol.. Skriver snart igen för nu vaknade Lilleman. Ha det undersbart!





iDa GuStavSSon!

Nästan färdigpackat.

2009-08-02 @ 20:32:10
NU är nästan allt färdigt till vi ska åka klockan 04.00 i morgon bitti. Ska bli skönt att komma iväg lite... Hoppas att vädret blir fint bara.! Har varit hos mamma och lämnat vår hem nyckel så vi har ordnat lägenhetsvakt. ! alltid bra att ha man vet aldrig om ngn skulle få för sig att åka dit annars. Men nu går inte det hehe.. Kändes jätte tomt hemma nu fanns inte mkt mer att ta med hemifrån.. Vet inte hur mkt jag kommer att kunna skriva och hur ofta annars får jag uppdatera i veckan när vi kommer hem igen. Vi ska ju inte vara iväg länge.. Ha det bra..









Ida Gustavsson.!

Scrapbooking..

2009-08-01 @ 17:14:29
Är riktigt sugen på att börja Scrapbooka, sitter och tittar på lite olika material man kan beställa hem och börja med... Varit på stan med min syster och Emme. Först var ja och min syster på flygstaden (skopunkten) jag köpte 2 par nya skor. Sen åkte vi in till stan och mötte Emme. Gick till Bulls och åt Havskräftor med bröd och aioli. Riktigt gott. Sen var vi självklart inne en sväng på Gina Tricot, där köpte ja en t-shrit och ett linne.! Skit bra Tack älskling.. Tyvärr va ja sen tvungen att rusa till bilen kom på att ja inte visste när min parkering gick ut å det var tur att ja kom på det för när ja kom till bilen hade biljetten gått ut en timme tidigare tur ja inte fått böter, fast parkeringsvakterna kanske jobbar lugnt en Lördag! Speciellt när de är Marinfestival :p Funderar lite på att gå in och kolla där i kväll ska se hur de blir. Hade varit roligt att springa i dom bollarna i Nissan..                                                    




Ha de bra.

Otroligt tyst..

2009-08-01 @ 11:47:58
Nu har min man och Lukas åkt ut till Lukas farmor och farfar, dom ska fixa en del innan vi åker.  Igår var vi en runda på marinfestivalen, och kvällen slutade med mat på Harrys! (HK). Lika gott som alltid. Idag ska jag träffa min syster Emelie, och en annan Emelie. Ska gå på stan en runda och jag behöver verkligen ett par nya skor, dom flesta blev för små när jag var gravid som allt annat också blev ;) (och är fortfarande).
Annars har jag inte så mycket planerat för idag känns verkligen skönt. Funderar på att åka och simma en  stund om de går fort i stan. Ska packa med bad väskan fall i fall :P 
Får inte heller glömma att hämta ut Lukas paket på Lindex. Han har fått ett paket dit från Libero nu när han blir ett halvår. Lite blöj prover mm!








iDa GustavSSon!