Årets sista inlägg.

2009-12-31 @ 13:52:45

.. Hinner nog inte skriva fler inlägg innan detta året är slut.
I kväll är vi hembjudna till ett par kompisar då blir de mat och snack. Mysigt.
Vi har börjat prata lite om att kanske åka till Vallåsen och åka lite i backarna nästa vecka. Jag har aldrig varit där förut, får se om ja följer med.. Hade varit kul att åka lite snowboard igen det var ju ett tag sen sist.
Hoppas verkligen att alla får ett gott nytt år och att ni blir nöjda med ert nyårs firande hur man än väljer att fira det.

STORA fina snöflingor..

2009-12-29 @ 13:25:12
..som föll ner så fint i förmiddes. Återstår att se hur länge snön stannar denna gång.
Nu sover Lukas, och ja sitter lite vid datan, Johan och hans lillebror är i Ängelholm och tatuerar sig. Johan skulle fylla i sin "Lukas" tatuering och får se man vet aldrig med honom han kanske kommer hem med ännu en ny..
Tänkte strax börja att laga lite mat.. Funderar lite på flygande Jacob eller kanske fiskpinnar och potatismos. Får se vad det blir..
I morgon ska vi till Ge-Kås :) blir att handla lite till hemmet, bästa ja skriver en liten lista sist glömde vi att kolla ny skötväska så ja hoppas verkligen att det finns i morgon för det behöver vi verkligen en ny :P

Back on track..

2009-12-28 @ 15:44:00
Nu har vi provisoriskt tagit fram vår data.. En tillfällig lösning. Ska nog inte ha den framme så många dagar.
Julen har varit lugn å skön, förutom att ja å Lukas har varit riktigt förkylda.
Idag var vi en snabb runda i stan men usch och fy jag gillar verkligen inte när det är så mycker folk och alla slänger sig över allt bara för att det är lite billigare än vanligt. Nej tack jag fick bytt min tröja som ja köpte den 23dje. Var ett litet hål i tyggen på den så nu hoppas jag att denna tröjan är hel :)
Sen var ja å Lukas inom och köpte med baguetter hem till mig och Johan. Richard och Sandra var här på en kopp kaffe innan.. Nu ska ja se om min lilla fis ville somna en liten stund :)

Lättnad.

2009-12-13 @ 18:37:49
Helgen har rusat förbi som alltid.. Idag har Dannie med familj varit här och hälsat på. Lagat mat och pratat.. Lukas ska snart läggas, och johan är på väg hem med vår julgran som ska upp idag.! I fredags jobbade jag men fick tyvärr lämna jobbet redan efter frukost vilket inte alls var bra. Jobbar ju bara en dag i veckan, kändes skit att få gå.. Men ja mår bra verkar som ja ätit något kvällen innan som ja blev dålig av.. Puss

mobil blogg!.

2009-12-07 @ 14:59:09
som sagt vi har bara en stationär data här hemma som vi inte ens tänker plocka upp i denna lägenhet, tyvärr får den inte plats.. Datan vi lånade av min syster har hon nu fått tillbaka.. :) så nu prövar jag att blogga från mobilen... Lukas tredje tand har kommit fram :) helgen har varit jätte bra, igår var jag, johan, lukas, richard, sandra, matilda, kristoffer, rune och lisa på lisebergs julmarknad. Jätte mysigt. ...

Skåne..

2009-12-01 @ 13:48:40
I morgon bär det av till Skåne för att träffa pappa, farmor och farfar... Ska bli skoj, skulle egentligen åkt på lördag men då var farmor och farfar iväg.. Tråkigt att inte träffa dom när vi ska dit.. Man är ju tyvärr inte där allt för ofta.. 

Idag annars är de städning för fullt hemma..!