Tunna stövlar.

2010-02-25 @ 09:41:48
Mina stövlar är på tok för tunna för att vara ute och mata ankor och långa promenader, lek i snön mm.!! Måste se om ja hittar ett par bättre idag eller i morgon..
Idag blir det att ta med raggsockar så ska de nog funka hur bra som helst :)

Igår "kväll" blev de en runda till ankorna på Vallås igen, Frida ringde mig på eftermiddagen och ville åka dit när hon hade hämtat trion på dagis.

Eftersom min syster skulle jobba redan klockan 15, då vi kom fram till att de inte var lönt att ses eftersom hon hörde av sig vid 13 så var de kul att Frida hörde av sig..

Barnen älskade det. Cindy ville inte ge sitt bröd till ankorna hon tyckte att hon behövde det bäst själv, likaså jag och Frida å Lukas åt en hel del själva :p

Nu har ja betalt räkningar, idag ska vi träffa Emma å Sara och alla barn så klart. Ska bli jätte kul.

Måste noh även besöka Maxi idag.

Hela köket blev en kladdkaka!..

2010-02-23 @ 18:44:15
.. Nu lagas det mat, fläskpannkaka blir det på menyn idag, kladdkaka efteråt...
När smeten var färdig vispad i stället för att trycka ur visparna råkade ja starta med visparna peandes rakt upp i luften. *Suck* Fram med trasan IGEN! När ja precis hade gjort så fint, nu är de städat å torkat i alla fall pannkakan är snart klar i ugnen, sen är de kladdkakans tur.


I kväll blir de nog lugnt Johans bror kommer sen och ska bli klippt..

Var en mysig promenad idag å matade ankorna med Emma och hennes två killar :) Och MASSA snöbollskastning... Tack för idag :)

Födelsedagspresent?!

2010-02-23 @ 11:58:13

Bilfan!

2010-02-23 @ 11:55:06
Min gamla skrot gillar inte riktigt vintern ;)
Nej bilen fungerar hur bra som helst bara det är förar dörren, har en förmåga att frysa fast!
Lagom kul.. JOhan hade med den till jobbet igår för att smörja, så de inte skulle hönda idag igen men de gjorde det tydligen när han provade i morse..
Ska ge mig ut efter Lukas vaknat, måste till Hm på Eurostop å byta en tröja..
sen om allt går som det ska å vi kommer in i bilen så ska vi till Vallås å träffa Emma och killarna, mata ankorna hade vi tänkt..



När?

2010-02-22 @ 13:21:39
..Ska man hitta de hus vi känner att vi verkligen vill flytta till?. Lagom avstånd till stan, Ska vara bra för Lukas, finnas någon förbindning till stan buss etc..?!
Vi letar vidare..
Kanske skulle ta å flytta långt här ifrån?..

Fredag.

2010-02-19 @ 13:49:38
Min bil startade inte i morse 05.20 när jag skulle köra till jobbet, så det fick bli att ta Johans firma bil.. Haha så stor bil ja syntes väl knappt bakom ratten ;) Men de gick fint har ju kört den innan men nu när de är så halt och den är så stor är man ju alltid lite nervös i början. Väl på jobbet har ja självklart glömt nyckelkortet så man kommer in och ut genom alla dörrar.. Hmm tur så kom en jobbakompis strax efter mig och släppte in mig.!

Nog tjatat om det, Johan hade fixat min bil, ringde när de började närma sig att ja skulle sluta jobbet och fråga om ja kunde köra direkt till Jula efter jobbet han behövde firma bilen, där var någon 50-70% utfösäljning på massa saker så han och några till var där och handla som tusan!. Ja klämde ner lite bra och ha också, ett "led" lamps mun stycke till duschen, en blender el tandborstar stor uppblåsbar hopp borg till Lukas massa kul :) Nu kommer han alldeles strax hem med mat.

Och lilla älsklingen sover.. Jobbigt att vara med pappa å handla på Jula..

Sen är det min tur att shoppa ;) Fast tyvärr medstadels på Maxi. Ska köpa present också till Emme som vi ska på kalas till i kväll.!


Love..

Har mått bättre.

2010-02-17 @ 17:29:19
Ingenting kommer att bli sig likt. Vi kommer alltid att älska och sakna dig..



Lugn dag idag, Lukas är gnällig för tillfället och ja lagar mat.

Igår var vi på Väla och Familia köpte bland annat ny bilbarnstol till Lukas, bra skit :P


1år.

2010-02-14 @ 19:00:09
Idag blir vår älskade son 1 helt år, tiden har verkligen gått fort.
Vi har haft kalas ute i Holm hos Johan föräldrar för där är gott om plats :)
Dagen har varit jätte bra. Tack alla som var med och gjorde Lukas 1 års dag.

Även alla hjärtans dag idag.. Hoppas ni myst med era älskade, nära och kära.

Tacck också för mina fina presenter ja fick idag, (passade på att fira mig lite också eftersom kändes lite onödigt att bjuda upp pappa, hans tjej och farmor och farfar om två veckor igen eftersom dom kör hit från skåne).


Nu är jag riktigt trött.

Maxi.

2010-02-12 @ 16:18:43
Hmekommen från Maxi och har handlat, handlat en hel del inför kalaset och tårt baket i helgen, men även mat hem till oss ;)

Glömde ju självklar hälften så det blir en runda dit sen igen..

Annars i kväll blir det en lugn helg, grannen kommer nog hit sen, laga lite mat och mysa familjen :)

Tjarrå!

Underbara väder..

2010-02-11 @ 15:29:06
Kallt friskt och riktigt skönt ute. Kom precis hem efter en promenad med Emma och barnen, vi gick runt på Vallås, till sist matade vi de hungriga ankorna.. :)

Nu ska Lukas alldeles strax äta, och jag också hade ja tänkt. Snart kommer också Frida och barnen för att hämta lite saker.


Cinda hoppas din mage slutar att krångla och att du slipper opereras.!

Hörs.

Barnrytmik!!

2010-02-10 @ 15:03:11
Nu är det dags, idag ska ja åka och hämta ut biljetter till barnrytmik, ska bli himmla kul, även om Lukas inte kommer kunna följa med fullt ut i början så kommer han nog att älska det!. räffa andra barn och ha en mysig stund ihop.
Frida och hennes tre barn ska också med. Vi ska försöka att vi går på det en gång i veckan. Nu första gången är det på Vallås bibliotek. Finns även babyrytmik :) Så hoppas på en mysig eftermiddag..

Idag är Lukas piggare, hade lite feber i morse, sen sprutorna igår men annars är han pigg och glad.

Fåt gjort massor idag, bakat rensat i skåpen i köket, klippt grannen, Frida varit här kollat alla tider på barnrytmiken. Dammsugat å nu sitter ja lite vid datan ska snart fortsätta min rensning..

Grannen kommer snart igen, himla snäll som hjälper mig idag bara städar och fixar :)


Idag känns livet underbart och jag är super glad, i kväll blir det laga middag med nära och KÄRA?! ;)

Oturs dag.

2010-02-09 @ 15:32:41
Idag har det varit en jobbig dag för Lukas.
Började jätte bra pigg och glad, vi var på polis huset och fixade det vi skulle och sen hem.
När ja lagade mat ramla han och slog sig, läppen sprack, ringde bvc som tyckte att vi skulle åka dit och kolla. Vi hade tur att barn läkarn är där på tisdagar. Tänderna verkar ha klarat sig, men jag väntar just nu på att tandläkarn ska ringa, dom vill alltid kolla, eftersom sånt måste dokumenteras. "Strängen" mellan överläppen och käken gick av usch så ut att ha så ont, och en jätte fläskläpp.. När vi ändå var där gjorde vi ett års kontrollen, i stället för tiden vi har nu den 23e. Så det blev mycket på en dag, två sprutor också. Men nu är han pigg och glad mammas lilla skrutt :)

Ja det var vår dag än så länge i helhet, väntar och se vad tandläkarn säger om vi ska dit idag också eller om vi ska dit en annan dag. Återstår att se vad dom tycker.

Igår var vi i stan och skulle leta lite nya tuffa kläder till Lukas men tyckte inte alls att dom hade ngt roligt alls i storlekarna 80, 86 till killar.. Tråkigt blev ingen shopping.

Då var helgen över..

2010-02-08 @ 11:02:00
Och dags för Måndag igen..
I fredags blev det jobb för mid del, sen när jag kom hem hade Johan städat å gjort fint :) vi skulle åkt ut å gott en runda, men ja somnade när Lukas sov middag och vaknade igen klockan 17!! Det var att väcka Lukas direkt. I lördes var Johan som sagt iväg och åkte skdior, sen spelade vi kort på kvällen när Lukas sov ja Johan Richard och Joakim, sen skulle dem ut en runda på krogen och ja la mig.
Igår var vi hemma fram till eftermiddagen då vi åkte till Johans föräldrar, vi gick en runda med pulkan, sen grillade vi. Gott.
Nu sover Lukas, lite tidigt brukar lägga honom efter tolv, men idag var han riktigt trött, inte sovit ordentligt i natt, och vi gick upp strax efter sju tror jag att klockan var.
När han vaknar igen tror jag att vi ska ut och gå en runda.
Kram

Lördag.

2010-02-06 @ 09:26:10
Johan är på väg till Vallåsen idag för att åka lite skidor med några kompisar :)
Ja har sen igår försökt få tag i kristel men verkar svårt ;) för min och Lukas del idag blir det att ta tag i disken, åka snabbt till mamma och hämta lite saker, försöka hinna till Eurostop och se om där finns några fina kläder till Lukas. Sen kommer Frida hit lite senare :)

Jobbe Fredag..

2010-02-05 @ 14:02:27
Nu är jag hemkommen från jobbet sen en stund tillbaka. Köptemed mat hem från Bäckakrogen, gott.. Nu ska snart Lukas sova lite sen har vi pratat om att kanske åka till gallberget å en sjö där?!. Mata lite ankor kanske om vi hittar några. Men först ska ja alldeles strax in i duschen.
I kväll blir det kortspel och mys hemma :) Jag och Johan har blitt tokiga i att spela Skippboo eller va de kallas.. Riktigt kul. Sen fick jag en avi idag att ja har ett brev på q8 som jag ska åka inom och hämta kan vara mina nya foto ja framkallade i veckan som äntligen kommer :) 107 stycken matta foto. Hoppas att jag ska bli nöjd med dom. Fick förra veckan 100 st med glans men ja gillar nog bättre matta foto :)

Nu är de slut tjatat, hoppas att ni får en bra helg.!

Torsdag.

2010-02-04 @ 13:55:21
Idag var vi på babycafét. Mysigt, Lukas tyckte det var lite jobbigt på slutet för han var riktigt trött men annars gick det bara bra..
Han sover som en prins nu och jag har ringt runt lite b,la till försäkringskassan, hur ja skulle fylla i mina papper om jämställdhetsbonus. krångligt men alla papper..
PÅ väg hem från bc åkte ja inom Ninnis Tobak för att hämta ut paketet ja beställt med tårt dekorationen till Lukas kalas.. Är verkligen jätte nöjd men foto bilden och allt de andra också :)
Funderar på om man skulle passa på att dammsuga nu när Lukas sover.. Hade varit skönt att få de gjort, eller kanske vänta till han lagt sig i kväll haha ;) (hinner väl komma lika mycket till annars).. Han älskar ju att dra fram och lägga våra skor över allt.. Och i detta väder förstår ni ju att de blir massa kladd överallt.

..

2010-02-03 @ 10:52:26
Börjar komma till insikt nu att  min plutt bli ett år om inte ens två veckor! Helt otroligt..
Astrid Lindgrens samlings dvd box, fick vi hem förra veckan tror jag att det var, blir en minnesvärd 1 års present :) Se om vi kanske ska köpa ett armband eller ngt också..
Hoppas att vi får hem alla tårt dekorations saker i veckan med å att dem ser ut som ja tänkt! shoppingbutiken.se

God morgon.

2010-02-03 @ 09:14:11
I natt har Lukas bara precis varit på feber gränsen, även i morse då han fick en halv Ipren.. Så nu hoppas ja att han fick den sista febernedsättande tablett på mycket länge :) Samtidigt får man väl fösöka se de positivt att han bygger upp sitt imunförsvar..
Idag kommer vi hålla oss hemma eftersom han fortfarande inte är helt kry.. Igår fick ja fixat massa olika telefon samtal som behövdes..
Jag är väldigt glad och tacksam för att vi har en så pass bra barn försäkring som vi har, som till och med hjälper till med lite ersättning för sjukhusvistelsen mm.. Trygg Hansa med tillägget trygga barn.. Kan jag rekomendera :)
Känns skönt att skriva av sig lite..
Någon som vet en bra internet sida med många fina bikini?. Det är bokat och klart vi åker till Kroatien 12 Juni.
Ska fixa pass till mig och Lukas i nästa vecka hade jag tänkt..

bara feber hela tiden.

2010-02-02 @ 18:55:23
Ja Lukas har på senaste haft väldig otur med febern.. Kommer och går vecka efter vecka.. I söndags kväll var det värsta jag varit med om.. Han fick en feber kramp.. Ambulans in till sjukhuset och stanna där. Jätte bra personal på mysiga barn avdelningen.. Han är fortfarande febrig till mag från men känns skönt att veta hur man ska bete sig om en kramp skulle komma.. Ca 3% av barnen får någon gång en feber kramp och 1% får det upprepade gånger.. Önskar ingen i världen att se sitt barn så. Det är inte hög feber som orsakar det utan de höga temperatur skillnader så kallat feber toppar när febern hoppar upp och ner.. Å vad jag tjatar om det nu känner jag. Ha ha i kväll blir det nog fortsätta med mitt familje album. Har äntligen framkallat foto. Hörs senare. Puss kram