Ingen reda med någonting :S

2009-07-30 @ 21:13:27
Idag har varit en väldigt jobbig dag men mycket konstiga saker som hänt. Man vet varken ut eller in och vill inte tro att det är sant. Va hos Therese och Nellie på dagen :) Mkt trevligt pratade mycket och tog de lugnt, hjälpte henne att färga håret. Hon är en riktig heting nu ;) Ni får kolla henne på www.Nelliebellibus.blogg.se.  Lukas har varit hos Sandra och Richard några timmar på dagen, han gillade verkligen att vara hemma hos dom med sin gå stol=) Stor plats att springa runt och jaga Richard på.. I kväll köpte vi hem mat killarna har varit och fixat med bilarna och jag å sandra va hemma här å busade med Lukas har även hunnit tvätta lite. Städningen blir en annan dag. Allt blir verkligen upp å ner när tankarna är någon helt annan stans och allt känns skit jobbigt..
Blev ett klagoinlägg känner jag Men tack Therese och Nellie för en mysig dag ihop =)





Tvättberg!

2009-07-30 @ 10:39:07
God Morgon allihopa, everybody!
Nu har jag precis gett Lukas mat, och kollat lite annonser på Tradera, alltid lika roligt:P
Igår kväll tog vi det bara lugnt här hemma, när Lukas somnat spelade jag och Johan lite Uno. Idag har jag ett stort tvätt berg som bara väntar på att bli tvättat! Men man vet ju att de kommer inte försvinna så ja kan lika gärna ta det i morgon. Jag måste bara komma ihåg att boka en tvätt tid. Städa behövs också som jag skulle gjort igår kväll men när det gäller att städa blir jag riktigt bra på att hitta på annat jag också måste göra. SÅ det får bli en tvätt och städ dag i helgen när Johan också är hemma :) 
Annars idag ska vi hem till Therese och busfröet Nellie =) ska bli jätte kul,jag ska färga Tesses hår och om värdret tillåter å tycker att jag å Tesse behöver röra på oss så ska vi också ut och gå en runda. Alltid kul så länge man har sällskap när man promenerar! 
Pratade i telefon i en timme igår med min vän Emilie om massa skoj :) fick även veta att GHDs  plattång finns i lila, så nu så blir det snart att ta sig in till stan och kolla på den!




  • Gå snabbt och le mycket så märker ingen att du är ful!!                           ;)

Äntligen lite sol=)

2009-07-29 @ 15:54:14
Så pigg å glad ja känner mig idag när solen äntligen tittar fram :) Underbart! Jag å Lukas har träffat Kicki en stund nu var på rusta och köpte disney solskydd till bilen så Lukas inte ska få solen i ögonen :)
Sen var vi och hämtade ut mitt paket som äntligen kommit, har beställt knästrumpor (finare än va de låter ) lila och grå och en jätte fin svart lila bh :p
Nu har jag och Lukas ätit och ska aldeles strax ut och gå i det fina vädret med Cornelia och hennes son Adrian. Ska bli roligt att äntligen träffa dom. Skulle igentligen träffa frida och barnen idag men Frida var tvungen att hoppa in och jobba.. Hörs senare eller i morgon.
ha de bra.

Heldag!

2009-07-29 @ 00:04:27
Idag har det varit full fart hela dagen känns det som. började med att min mobil gick sönder, jag å Lukas in till tre butiken å lämna in den. Känns riktigt tråkigt många bilder som man inte lyckats fånga med kameran på Lukas mm.! Sen åkte vi och hämtade Therese och Nellie som vi spenderade några timmar ihop med på Eurostop. Fick handlat en hel del till Lukas. När vi shoppat färdigt skulle Dannie komma och hämta Therese och Nellie, men i syället åkte vi alla hem till oss pratade å barnen lekte mm!.. Mysigt.. För en liten stund sen åkte Richard och Sandra hem, som även dom kom en sväng i kväll. Vi pratade och planerade en del för nästa vecka.. Även pratat om att åka med Dannie å Therese till Helsingborg en natt i Augusti. Vi får se hur det blir inte hunnit prata så mycket om de med min "man" :P Nu ska jag snart sova!

Ghd- Världens bästa plattång?!

2009-07-28 @ 12:18:45

Ny dag nya utmaningar!

2009-07-28 @ 10:44:30
Hej nu sitter man vid datan igen. Lukas sover som en prins i vår säng och jag sitter jämte. Hade en jätte mysig kväll hemma igår med min syster, älsklingen och Joakim. Sen kom Sofie, Antonio och Stoffe hit dom skulle låna vår ena bilbarnstol idag för dom ska på kalas i Skåne. Blev en riktigt trevlig kväll med mycket roligt prat och trevligt sällskap, min syster ville ha med mig till Harrys (HK Tant Rosa) i går kväll och ja hade mer än gärna följt med ut en runda igår fast dock inte när vi har gäster=) Idag vet jag inte riktigt hur dagen ser ut ännu, vi hade planer på att åka till Liseberg men blir en annan dag i stället värdet känns lite sådär.. Nu har vi äntligen införskaffat oss en resesäng, Sandra och Richard köpte en åt oss igår när dom var i Helsingborg jätte snällt.

Regn Och Åter Regn!

2009-07-27 @ 15:53:34
Usch nu är jag riktigt trött på detta vädret.. Antingen regnar det eller så blåser de som bara den. Sommaren bara försvann. Men även i detta skit väder måste man ju få dagarna att gå och man har ju alltid hur mkt som helst att göra hemma med lilleman städa tvätta busa mm. Men idag kom min syster hit och vi har bakat pizzabullar som alldeles strax ska in i ugnen! Mums.. Lukas gillar att gå i sin gå-stol i köket medan jag och Malin stirrar runt i bakandet =) hehe.. Nu är det bara En vecka till semestern med familjen. =) ska bli underbart att åka till Smögen otroligt fint där. Va borta på Maxi när degen jäste inhandlade en kavel och lite bra saker att ha till baket =) Ena plåten är precis färdig återstår att se om dom är lika goda som det luktar.. Är någon nyfiken på recept så skriv en kommentar så ska vi ordna det.. Ha det bra så länge.

Nu var det dags!

2009-07-27 @ 12:57:25
Nu har ja kommit till blogg världen och har tänkt att jag ska försöka lära mig att blogga. Har fått hjälp av Therese - Tack! Jag heter Ida och är 21 år. Bor I Halmstad med min sambo och vår underbara son Lukas (sex månader 14 Augusti). Hade tänkt att blogga om hur det är att vara hemma och allt möjligt som jag kommer på och känner för att skriva om,helt enkelt. -Lämna gärna kommentarer!

Välkommen till min nya blogg!

2009-07-27 @ 12:31:13