Små små steg :)

2010-01-21 @ 14:22:37
Har ju bloggat väldigt dåligt på senaste. Dels har vi haft mycket att hitta på om dagarna sen när Johan också var ledig så var vi inte hemma så mycket.. Men nu är vi tillbaka i vardan.
Lukas går små små steg framåt nu och har gjort någon vecka. Han är fortfarande väldigt försiktig och lite feg.
Men tre fyra steg sen ramla och ibland sex sju steg :) Så gulligt.
Vi har varit ute på en jätte skön lång promenad.. Gick först till Maxi och köpte lite saker sen vidare till Johans jobb åt lunch ihop sen hem igen. Skönt.
Nu kommer snart min granne hit. Och idag får ja även min nya plattång :D Underbart.
Lukas äter fortfarande jätte dåligt tyvärr. Men fick i honom gröt i morse med smör på.. (Smör för att där är bra fetter i och han behöver de nu när han knappt äter).. Men han verkade gilla det..
Annars idag ska ja göra hemgjorda köttbullar potatis och brunsås. Sen ska ja nog lyxa till det med äppelpaj och vanilj sås. Johan ville så gärna ha det någon dag hehe. (Jag också).

..

2010-01-20 @ 10:58:23
Klart inte alls som vet, Lukas har varit magsjuk, lite konstigt magsjuk sen i helgen.. Ja glömde att skriva det i förra inlägget..
Nu har jag äntligen köpt min efterlängtade GHD plattång, hoppas att jag får den idag!

Fick även hem mina fina underkläder som ja beställde från hm för ett tag sen. Alltid kul med lite nytt.

Giftinformationscentralen.

2010-01-20 @ 10:41:24
..ja dom fick ja ringa innan idag, Lukas hade smitit in snabbt på toaletten och direkt när ja märkte att han var där i samma sekund hade han slitit bort toa doft blocket och smakat på det.. Dålig miss av mig eller Johan som inte ritkigt tryckt till och stängt dörren ordentligt.. Men hon var jätte bra dem ja ringde till slog upp vad den innehöll och allt. Idag verkar Lukas vara bra igen. Ska snart ge honom gröt och se så det stannar i lilla magen :)


Så nu har han fått lite gröt.

Annars idag har ja städat lite, dammsugat och torkat golven.
Ja hoppas verkligen att Lukas är pigg och mår bra hela dagen idag och är sig själv i natt, för i så fall blir det babycafe´i morgon.

Man är verkligen trött på att sitta hemma nu, men samtidigt jätte mysigt att bara mysa med Lukas.. ja hade riktigt ont i magen igår men har helt försvunnit idag så ja hoppas att vi kan komma i morgon.

Dåligt.

2010-01-14 @ 14:12:42
Nu uppdaterar jag inte lika flitigt som jag gjort förut ja vet.. Lite dåligt av mig..
Lukas ligger och sover efter mycket bus och spring på babycafét.. :) Tack ni underbara personer som var där idag. Man blir alltid lika glad att träffa er och barnen.
PLaner för nästa vecka är att vi ska till busfabriken med Sara och hennes tjejer och Emma med hennes killar. Å jag och Lukas :) Ska bli jätte mysigt.. Denna gången får ingen förkylning komma ivägen, hoppas jag. I mrogon är det jobb dax för mig. Ska bli skönt, jobba lite.. Annars i helgen vet ja inte riktigt, kanske ska gå ut och festa lite med en kompis får se hur det blir med den saken.!

2010

2010-01-07 @ 15:34:51

Hej ehj allihopa.

Johan har fortfarande semester vilket är underbart!. Jag ska jobba i morogn sen börjar Johan att jobba på måndag igen..

Igår var vi en heldag på Vallåsen ja åkte lite snowboard och Johan åkte mini skidor Lukas var hos farfar och farmor sen hos mormor en liten stund :)

Idag har ja varit och färgat och klippt topparna, ska spara till lite längre hår nu. Måste variera sig :D