..

2010-05-31 @ 18:11:49




Sinnessjukt!!.




Haft en jätte bra dag hos Sara och barnen, blev mycket barn å lek dåå vi var 4 mammor och sju barn =) Mysigt. verkligen kul med våra "träffar"..

Nu har jag och Lukas ätit den goda middagen, idag blev det gryta på skekt fläskfilé och ris, med röd och gul lök morötter och kryddor. Blev kanon!

Läshuvud ;)

2010-05-31 @ 16:59:32


Bra böcker som lästs i år eller håller på att läsas..












Läste på bloggen couldbeyours.devote.se ett boktips som jag nu inhandlat, gillar verklighets böcker vilket de ändra tre ovan också är!

Nästa bok blir alltså :



Morsan e' okej!.

2010-05-30 @ 19:43:20
Mors dag idag =) andra mors dag då jag är mamma!.. Fick en jätte fin blom grupp, av Johan och Lukas med blommor och lotter i.. Helgen har varit regnig altså mycket mys.. Igår jobbade jag, rätt skönt sen var vi på middag hos min mormor och morfar!.

Fredag

2010-05-28 @ 15:32:09
Klippt å haft mej idag, kusinerna kom på besök en skulle klippas lite så de fixade jag. Sen stannade andra kusin på lite choklad fondue=) Så nu sitter man svullen å äcklig riktigt mätt, med en STOR finne på hakan.

Kanske dags att ta en dusch och försöka att se lite bättre ut?..



Sol.

2010-05-26 @ 20:44:04
Idag har de äntligen varit skönt väder igen, å helt plötsligt är man mycket piggare tack vare att man är ute på ett helt annat sätt.

Jag och Lukas åkte tillstadsbondgården idag, ja å han var där nån timme, vi hade jätte mysigt ska försöka lägga upp lite bilder i morgon.

Nu är kylen å frysen full efter att jag å Kristel har varit å stor handlat. Skönt att äntligen fått det gjort..

Uppe med tuppen..

2010-05-26 @ 10:27:57
eller kanske innan till och med.. La Lukas redan nu (annars vid 12) men idag vaknade han vid fyra fick en flaska välling låg å mummlade lite, sen somnade jag om iaf, tror att Lukas gjorde det lite också men strax efter sex var han hur pigg som helst å stod i sängen å skrek mamma för full hals.

Igår var vi på sjukhusett å hälsade på min mamma som då var ny opererad, nu väntar ja på att hon ska ringa och berätta om hon får komma hem idag eller inte. Håller tummarna att hon e så pass bra att hon får komma hem, inte kul att ligga på sjukan..

Annars nu så hade ja tänkt att försöka få tummen ur röven å ta tag i disken som står här sen nån dag tillbaka, så att vi kommer ut i solen så fort Lukas vaknat.. Om den inte hunnit försvinna. Skulle säkert passat på att gått ut i förmiddes :)


Annars idag vet jag inte ännu, Johan kommer hem i tid idag och vi behöver STOR handla på Maxi..







Tänk om man kunde handla såhär fräsht å nyttigt :)

Bröllopet...

2010-05-25 @ 19:51:06
som alla pratar om mellan Victoria och Daniel!.. Tycker att det är självklart att kungen ska föra fram Victora om det är det hon vill. Bara för att hon är offentlig person måste dom väl ändå få bestämma hur hon och Daniel vill att deras bröllop ska vara.. Även om det inte är från början svensk tradition att föra fram sin dotter till altaret och sin blivande man, är det många som gör det i sverige och det tycker jag även att dom ska göra!

.,.,.,

2010-05-20 @ 11:04:44
Grattis Emelie och Henrik som idag blev föräldrar, längtar verkligen efter att få träffa er plutt =)


Idag är jag otroligt seg, blev ingen avslutning för oss på babycafé idag, behövde samla lite krafter.


Kanske ge sig ut och cykla en runda sen, ut i alla fall så Lukas får springa av sig, men för tillfället leker han så otroligt fint i vardagsrummet hör bara lite prat och glädjetjut då och då, samtidigt som jag ser så söt han är när han sitter där å leker.

Snart är det helg igen, tiden går foort!


Visning.

2010-05-17 @ 21:10:23
Jag och Johan har i kväll varit på husvisning, vilket inte "levde" upp till våra förväntningar eller hur man ska uttala sig ;)
Inget vi kommer lägga ner mer tid på just de huset, så det var ju skönt att få sett de en vecka tidigare än beräknat =)

Men vi hänger inte läpp för det håller ögonen öppna för intressanta hus och lägenheter =)




Sent.

2010-05-15 @ 22:56:58
Snart dags att sova, jag har precis lagt ut Johans fyrhjuling på blocket, en rolig leksak som vi nu kommit fram till är väldigt onödig då den bara står hos hans föräldrar och faktiskt inte används..

Idag har vi träffat Dannie, Nellie och Tesse, det var verkligen ett tag sen vi träffades allihop så det var kul, åt pizza å var på lekplatsen med barnen.


I morgon hoppas jag på fint väder, som säkert alla andra.

.,.

2010-05-12 @ 19:06:54
Glad idag =)



Smögen.

2010-05-11 @ 19:35:21
Lukas sover och Johan är med Ove på husvisning :)

Vi har pratat med några kompisar att kanske fira midsommar i en stuga i Smögen, sitter just nu och kollar lite olika stug altenativ :)


Ikväll var Lukas riktgit övertrött eftersom det igår blev senare än vanligt för honom, men vi hade en riktigt trevlig kväll på Wild West tack allihopa :)

Återträff.

2010-05-10 @ 12:31:10
I Lördags var min familj + mina systrar i Skåne för att fira min farmors 75 års dag.. En jätte mysig dag men säckhoppning, pilkast mm.! men det roligaste av allt att äntligen träffa alla igen.. Å få träffa vissa "nykomlingar" för första gången.

Det som förvånar mig mest är att vi kom fram till (syskonen& Ronneby kusinerna) att det är 11-12 år sen vi sågs sist!! Helt otroligt att man har så starka minnen av dom ännu å äntligen få träffa dom igen.!



Stekt ägg på macka!

Paket.

2010-05-07 @ 11:24:37
Så nu tror ja minsann att ja lyckats fixa ihop Farmors present.!

Väntar på ett paket att hämta ut och när ja följer paketets "status" står det är de kommit till Q8 Frennarpsvägen, ja hoppas verkligen att ja kan hämta ut det idag. Att ett litet sms kommer, men tror tyvärr att jag får vänta till måndag. Jag har beställt en klänning/tunika som ja hoppas ska passa mig så jag slipper byta storlek.


Idag blåser de så ***** mycket!

Johan ska komma hem tidigare idag hoppas jag för vi hade tänkt åka och handla kläder till Lukas :)

Tand..

2010-05-05 @ 11:42:25
Lukas lilla "virus" är en ny tand :)  han är så pigg och glad som vanligt idag.
Skönt..

Håller på att fixa fram lite foton. Till min farmors present :)

kan tyvärr inte berätta vad, vet att hon ibland läser min blogg..



Mormor jag älskar dig och tänker på dig. Du är så stark!

Ge-Kås!

2010-05-04 @ 17:55:26
Mamma fick ett ryck igår kväll/nattt när hon var här å klippte sig att vi skulle åka till Ge-kås idag.
Behövde Uv-kläder till Lukas och solfaktor mm så det var lika bra att hänga på :)
Gick bra att ha med Lukas också men tyckte så synd om honom, inte kul för han att vara där.!

Så efterson ja har lånat ut min bil iaf denna vecka, fick ja cykla och hämta den i morse strax efter sju, Johan kom med sin bil efter och Lukas, (lite kallt för honom i morse för att slippa ha med alla extra kläder till Ge-kås) lastade in oss i bilen åkte hämtade mamma, sen shoppade i några timmar vi va väl i stan ca halv två igen, lämna Lukas till min syster i stan som skulle passa honom medan jag var hos tandläkarn..

undersökning+riskbedömning, Nu är det iaf gjort! Behöver ja inte oroa min vad tandvården kommer kosta från och med i morgon och tre år fram..


Hämta Lukas i stan, lämna tillbaka bilen å ta cykeln cykla inom Johans jobb sen hem.

Väl hemma Lukas blev RIKTIGT dålig i magen, duschade honom sen ser ja att han sitter och darrar, yepp 39,6 i feber inget Vårrus för mig..
Visst Johan håller sig hemma så ja hade kunnat gå, men är mesig sen feberkrampen och vill vara hemma, även om ja tror att han inte skulle få det igen så känns det bäst så idag!

Säng?!

2010-05-02 @ 22:01:28
Racersäng

Börjat kolla lite sängar till Lukas, tycker att dom flesta är vita.. Hade tänkt en svart säng.! Hittade en på babyland får nog bli att åka och titta på den längre fram..

Några tips?, Växa säng sån som "växer" med barnet eller en "barnsäng" som är ett läge hela tiden hoppas ni förstår vad ja menar.. Lite tips tack :)